![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicK2vLLYVxsjLdGVSzdLB4lke9HYMpzDQNUGwcfgGk3QqWPXtL7Yh7KQpbsZhlYR4mm6gwJQQ8DB5Nu5lUlGoEEsu76Jkb5r6lH98VV6heZIfjS2PSyjYTwkE7NeOLUXip-w983HtZlsv8/s320/parowki_w_ciescie_01.jpg)
- ciasto francuskie
- parówki
- ser żółty
- ketchup
- musztarda
Sposób przygotowania:
Ciasto francuskie pokroić na prostokąty. Do środka każdego kawałka włożyć po pół parówki, plasterek sera żółtego, ketchup, musztardę i zalepić. Upiec w piecu. Bardzo dobre do podania z barszczem czerwonym. Polecam również wypróbować przepis z frankfuterkami.
Bardzo dobre do podania z barszczem.
OdpowiedzUsuń