![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgm5WRSQxKUwwtot5p8M6ThTOZhMRP2Z07Ym4xDIw0WjN_CS51epErahNKEM_7hbbsd28Bs_w1VRngpnjjtneq7OfggkPU4Q0Hn4U0gIUD70541YylXkvsVPqSO7JTxoiJvx0l8Hbw-ExX3/s320/babka_orzechowa.jpg)
- 1 szkl. białek
- 1 szkl. cukru
- 1 szkl. mąki
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- paczka zmielonych orzechów
- 0,5 kostki roztopionej margaryny
- olejek migdałowy
Sposób przygotowania:
Ubić na sztywno pianę z białek, dodać cukier, potem pozostałe produkty. Na końcu roztopioną margarynę (wystudzoną) i olejek. Piec w wąskiej formie jak biszkopt.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz